csütörtök , január 20 2022
fujitsu lifebook
Fotó: Fujitsu

Újragondolta az otthoni és irodai munkavégzést a Fujitsu

A Fujitsu új technológiákat mutatott be napjaink változó otthoni és irodai munkavégzéssel kapcsolatos igények kiszolgálására: a nagy teljesítményű és ultramobil, AMD processzoros LIFEBOOK U9311A noteszgépet és a 10. generációs Fujitsu kijelzőt.

Mivel a videókonferenciák a munka és a magánélet szerves részévé váltak, a gépeknek rendkívül sokféle igénynek kell megfelelniük: a kijelzőknek kifogástalan ergonómiát, fejlett funkcionalitást és lenyűgöző teljesítményt kell nyújtaniuk ahhoz, hogy megállják a helyüket a közös használatú íróasztalon.

A Fujitsu 60,5 cm-es 10. generációs kijelzőit a felhasználói kényelmet szem előtt tartva tervezte meg. A cég közlése szerint az emberközpontú formatervet nagy teljesítménnyel ötvöző, nagy felbontású (1920 x 1080 pixeles) kijelző és az integrált webkamera kiváló képminőséget garantál a konferenciahívások alatt. A kék fényt kiszűrő Low Blue Light panel és az integrált automatikus fényerőérzékelő kíméli a munkanap során több órán keresztül a képernyő előtt ülő felhasználó szemét.

A mechanikai záras full HD kamera támogatja a Windows Hello arcfelismerést, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bejelentkezés után jelszó megadása nélkül, azonnal dolgozni kezdjen. Az egyszerű használat érdekében a kijelző automatikusan alvó üzemmódra vált, amikor észleli a felhasználó távozását. A csomagban megtalálható DisplayView szoftverrel a monitor egyszerűen konfigurálható távfelügyeletre. A beépített portreplikátorral a Fujitsu kijelzője munkahelyi hubbá alakítható, így különböző felhasználók osztozhatnak ugyanazon a munkahelyen, és könnyen hozzáférhetnek az összes perifériához, például a nyomtatóhoz vagy a szkennerhez, és egyetlen USB-C kábellel csatlakozhatnak minden eszközhöz. Az innovatív jobbkezes USB-hub az ergonómiát is javítja, és 95 watt teljesítményt biztosít a külső eszközökhöz a hang, a videók és az adatok villámgyors továbbításához.

fujitsu lifebook

 

LIFEBOOK U9311A

A Fujitsu noteszgépkínálatának legújabb darabja, a LIFEBOOK U9311A a mobil munkavégzést preferáló felhasználóknak készült. A kizárólag a Fujitsu SELECT értékesítési partnereitől megvásárolható, versenyképes árú, elegáns ultramobil noteszgép nagy teljesítményű AMD- processzorokkal (max. AMD Ryzen™ 7) dolgozik, és beágyazott AMD Radeon™ grafikus kártyával biztosít kiváló megjelenítést.

A maximális kényelem és hordozhatóság érdekében a LIFEBOOK U9311A súlya mindössze 885 gramm, vastagsága 15,5 mm, ugyanakkor egész napos akkumulátor-üzemidőt biztosít. Tükröződésmentes full HD kijelzője a kiváló vizuális élményről is gondoskodik. A minimalista stílus, a vékony keret és az ultrakompakt webkamera maximumra növeli a képernyő méretét. A biztonsági funkciók – köztük a beépített infravörös HD-kamerán keresztül működő Windows Hello arcfelismerés – stresszmentes működést garantálnak.

About eva

További cikkek

samsung smart monitor m8

Beépített kamerával érkezik az új Samsung okosmonitor

Három új monitort is bemutatott a Samsung a nemrég lezajlott CES-en, köztük a beépített kamerás …

%d bloggers like this: