vasárnap , augusztus 7 2022

Beépített kamerával érkezik az új Samsung okosmonitor

Három új monitort is bemutatott a Samsung a nemrég lezajlott CES-en, köztük a beépített kamerás Smart Monitor M8 nevű készüléket, amely az előző modellnél mintegy 75 százalékkal keskenyebb, így helytakarékosság szempontjából is jó választás lehet. 

A dél-koreai gyártó idén is kitett magáért, rengeteg újdonsággal érkezett az idei CES-re, amelyet a járványhelyzetnek megfelelően kevesebb létszámmal ugyan, de személyesen látogatható eseményként zajlott le. A 2022-es portfólió monitorai között játékhoz, otthoni tartalomfogyasztáshoz, valamint munkához is találunk készüléket, ez utóbbira jó példa a a Smart Monitor M8 okosmonitor, amely beépített kamerájának és okos funkcióinak köszönhetően egy többfunkciós munkaállomás helyét is képes átvenni.

A készülék letisztult, sík hátlappal érkezik, egy kellemes fehér színárnyalatban, amely szinte minden lakásbelsőhöz
kiválóan illik. Az UHD panel 99 százalékos sRGB színskálát biztosít 1,07 milliárd színnel, 400 nites fényerő mellett, így szinte minden videó, dokumentum vagy fotó kiemelkedő minőségben jelenik meg.

samsung smart monitor m8
Smart Monitor M8 (Fotó: Samsung)

Közvetlenül a monitorba beépítve elérhetők az okostévé alkalmazások és a hatékony munkát segítő appok, amelyekkel könnyebben elvégezhetők a napi teendők, a monitor pedig SmartThings vezérlőközpontként is szolgálhat. A 2022-es, 32 colos Smart Monitor nagyszerű választás lehet távmunkához. A mozgatható, mágneses SlimFit kamerával tiszta és éles lesz a videóhívások képe. A beépített Videóhívás alkalmazás támogatja a legnépszerűbb appokat, mint például a Google Duót.

Pontos megjelenésről egyelőre nem tudni, továbbá arról sincs információ, mennyibe fog kerülni a készülék, de a beépített kamera miatt biztosan megkérik az árát.

About eva

További cikkek

fejlesztői verseny huawei

Magyarok jelentkezését is várja a Huawei bruttó egymillió dollár összdíjazású versenye

Alkalmazás-fejlesztőknek szóló nemzetközi versenyt indított a Huawei Technologies. A 2022-es Huawei Global App Innovation Contest …

%d bloggers like this: