vasárnap , augusztus 7 2022

Okos irodai termékcsaláddal rukkol elő a Huawei

Kifejezetten üzleti felhasználásra is kínál a jövőben termékeket a Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága, amely eddig elsősorban a végfelhasználói szegmensre koncentrált. 

Az elmúlt időszakban jelentősen nőtt az igény a gyors irodai megoldások iránt, ezért a Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága úgy döntött, belép a vállalati piacra, hogy a kormányzati és üzleti fogyasztókat is kiszolgálhassa. A vállalat intelligens és innovatív képességekkel felszerelt irodai és üzleti termékeket kínál, felhasználva a fogyasztói szegmensben elért sikereit a legkorszerűbb megoldások kialakításához. Richard Yu, a Huawei ügyvezető igazgatója a bejelentés kapcsán hangsúlyozta, hogy az új irodai megoldások a kormányzati-, oktatási-, egészségügyi-, gyártási-, szállítási-, pénzügyi- és energiaszektorokat célozzák meg.

A vállalati infrastruktúra új korszakba lép, amelyet a felhő- és a mesterséges intelligencia-technológiák uralnak majd. Ezt felismerve a Huawei célja, hogy a vállalati piacon olyan termékeket kínáljon, amelyek végeredményben kiváló minőségű, intelligens, és megbízható platformot eredményeznek a kormányzati- és vállalati ügyféligények kiszolgálására. Ez magában foglalja az üzleti termékek, megoldások és szolgáltatási platformok teljes kínálatát, beleértve a MateBook B laptopokat, a MateStation B asztali számítógépeket, a Display B monitorokat, a MatePad C táblagépeket, illetve a B sorozatú nyomtatókat és viselhető okoseszközöket.

A Huawei Fogyasztói Üzletágának minden üzleti felhasználásra szánt terméke szigorú minőségbiztosítási teszteken esett át. Az üzleti asztali számítógépek többek között a robbanásveszély, a mechanikai rezgés, az alacsony légnyomás, az alacsony hőmérséklet, a magas hőmérséklet, a mechanikai hatás, a penész, a napsugárzás, a hőmérsékleti hatás, a rázkódás, a homokpor, a páratartalom és a savas légköri körülmények tesztjein megfelelően teljesítettek.

About eva

További cikkek

fejlesztői verseny huawei

Magyarok jelentkezését is várja a Huawei bruttó egymillió dollár összdíjazású versenye

Alkalmazás-fejlesztőknek szóló nemzetközi versenyt indított a Huawei Technologies. A 2022-es Huawei Global App Innovation Contest …

%d bloggers like this: