Bruttó félmillióért keres dolgozókat az Aldi a Balatonra

Az ALDI balatoni üzleteibe jelentkezők a június 1.  és augusztus 31. közötti időszakban megnövelt bérre számíthatnak: heti 30 óra esetén bruttó 376 725 forint, 35 óra esetén 439 513 forint, míg 40 órás munkaviszony esetén bruttó 502 300 forint a járandóság.

Az áruházlánc június 1. és augusztus 31. között kiemelt, vagyis az átlagosnál nagyobb forgalmú üzletté nyilvánítja 10 Balaton-környéki, továbbá a Gárdonyban található üzletét – írja az ALDI közleményében. Ezek az üzletek hosszabb nyitvatartással állnak a vevők rendelkezésére.

Kiemelt balatoni áruházaiban – a nagyobb forgalomra készülve – az ALDI idén is bővíti dolgozóinak létszámát, szezonális időszakra, határozott idejű munkaviszony keretén belül keres, illetve alkalmaz bolti eladókat. Összesen mintegy 120 teljes és részmunkaidős pozíció nyílik meg az áruházlánc Balaton környékén található egységeiben. A vállalat az ezekben az üzletekben dolgozók számára a kiemel bérezés mellett vagy az érintett üzlethez közeli, kiváló minőségű balatoni szállást biztosít, vagy megtéríti a munkába járás útiköltségét.

A fentebb említett kiemelt bérek az ALDI Magyarország által kínált legmagasabb bérek az áruházi eladó pozícióban, melyek az egész nyári szezonban elérhetőek lesznek a fent említett üzletekben. Az ALDI juttatási csomagja különösen vonzó ajánlat mindazok számára, akik az ország területéről munkát vállalnának a „magyar tengernél” a nyári időszak folyamán. Az áruházlánc felsőoktatási hallgatók jelentkezését is várja. A szállással, illetve az utazási támogatással kapcsolatos adminisztrációt a cég intézi, a szabadidőben pedig mindenkit vár a balatoni nyár.

About eva

További cikkek

csiphiány

Az év végére enyhülhet az autóiparban a chiphiány

Szignifikáns javulást vár az év végére a globális félvezetőhiányból fakadó alkatrészellátásban az Audi Hungária járműgyártásért …

%d bloggers like this: