A Diligent új irodát nyitott Budapesten

A Diligent a nemrégiben felépült, nívódíjas Szervita Square Buildingben nyitotta meg új, magyarországi irodáját.

Az épület, amely megszerezte a LEED Platinum környezetvédelmi tanúsítványt, innovatív, fenntartható, környezettudatos technológiai megoldásokat alkalmaz. A hibrid munkára is alkalmas iroda egyéni munkaállomásokat és nyitott irodai megoldásokat egyaránt kínál. Ez utóbbi ad helyet a közös ötleteléseknek, az új termékprototípusok kipróbálásának, illetve elérhető egy modern konferencia szint  is az irodában, ahol a vállalat rendszeres Meetupokat és Hackathonokat is szervezhet a jövőben.

Szervita Square Building Diligent

A Diligent Globális Termékinnovációs Központja azzal támogatja ügyfelei hosszútávú, kiszámítható növekedését a globális piacon, hogy a cégen belül szorosabb együttműködést teremt a termékfejlesztésért és a technológiai támogatásért felelős csapatok között. Magyarországot a központ fejlesztésére a beruházás- és vállalkozásbarát környezet, valamint a magyar munkaerő magas szakértelme és kreativitása miatt választották ki. A cég eddig 200 főt vett fel, többek között termékmenedzsment, szoftverfejlesztés, minőségbiztosítás, és kutatási területekre, ám a távolabbi tervek szerint több mint 300  szakembert szeretnének alkalmazni Budapesten. A vállalat magyarországi befektetése, amellyel a HIPA “Az év befektetője” elismerést érdemelte ki, a 2020-as év egyik legnagyobb külföldi tőkebefektetése volt a régióban.

A New York-i székhelyű Diligent a világ legbefolyásosabb igazgatósági tagjait és vezetőit támogatja sikeres, esélyegyenlőségre épülő és fenntartható szervezetek felépítésében egy modern szemléletű vállalatirányítási rendszerrel, amely kezeli a felmerülő kockázatokat, biztosítja a megfelelőséget, segíti az auditok végrehajtását, valamint az ESG célok teljesülését. A cég megoldásait világszerte több mint egymillió felhasználó és több mint 700 000 igazgatósági tag alkalmazza.

About Tibor

További cikkek

elektronikus aláírás

Így mentheti meg a nyaralást az elektronikus aláírás

Az elektronikus aláírás hatalmas segítséget és biztonságot jelenthet egy váratlan üzleti helyzet, hirtelen jött céges …

%d bloggers like this: