vasárnap , december 4 2022

A Kárpátokban zajlik a világ egyik legkeményebb motorversenye

Red Bull Romaniacs

Red Bull Romaniacs a világ egyik legkeményebb Hard Enduro versenyének tartott motorversenye, amely számtalan újdonsággal tartogat a bátor jelentkezőknek. 

Maga a verseny kombinációja a hosszútávú versenyzésnek, a terep– és a kihívásos versenyzésnek. Az idei világbajnoki verseny július 26-30
között zajlik majd a romániai Nagyszebenben, a Kárpátok terepjáró útvonalain. Idén több mint 50 országból érkeznek profik és versenyrajongók, köztük a szakma igazi sztárjai: Graham Jarvis (aki 11-szer állt dobogón, ebből 6 Red Bull Romaniacs győzelmet tudhat magáénak), Wade Young, Manuel Lettenbichler vagy a tavalyi győztes Billy Bolt. Sőt két sikeres évad után a Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM) immáron hivatalosan is támogatója az Enduro Super Series világbajnokságnak, amelynek része a romániai futam is – így ma már a világ élvonalbeli versenyei közé tartozik, kompromisszumok nélkül.

Red Bull Romaniacs

A Hard Enduro útvonal leglátványosabb szakaszának megépítése egy izgalmas kihívás. A MILWAUKEE® Heavy Duty szerszámainak professzionalizmusa és megbízhatósága lehetővé teszi számunkra, hogy megfeleljünk az adrenalin rajongók elvárásainak” – mondta Tomasz Wszołek, a MILWAUKEE® CEE regionális képzési menedzsere. Amellett, hogy a MILWAUKEE® eszközökkel segíti az előfutam (az úgynevezett prológus) útvonalának megépítését, a verseny alatt a motorozás és az extrém sportok rajongói számára extra aktivitásokat is szervez. A wisconsini márka ezzel tovább erősíti meglévő pozícióját a motorsportok világában. A MILWAUKEE® szakemberei és szerszámai extrém körülmények között is garantálják a kiemelkedő teljesítményt és az erőt.

About eva

További cikkek

kibertámadások vállalkozások

Így növelheted vállalkozásod kiberbiztonságát

Jelentősen növekedett a kibertámadások száma, és új típusú fenyegetések is felütötték a fejüket. Mountain szakértői …

%d bloggers like this: