vasárnap , december 4 2022

Vállalati felhőmegoldásokkal kísérletezik az Unisys

Unisys
Fotó: Gett Images

Az információtechnológiát szolgáltató Unisys hivatalos partneri együttműködést kötött a többfelhős adatszolgáltatások terén úttörő Factionnel.

A két cég közösen kínál majd az ügyfeleknek adatvédelmi, helyreállítási és az üzletmenet folytonosságát biztosító megoldásokat helyi és felhőkörnyezetben egyaránt. A partnerség a Unisys és a Dell Technologies között már fennálló kapcsolatra is épít, amelynek során a két vállalat évtizedek óta megbízható, hatékony és biztonságos megoldásokkal segíti ügyfeleit üzleti kihívásaik megoldásában.

A partnerség révén az Unisys ügyfelei a következő előnyöket élvezhetik:

·       Big data és analitika: olyan eszközök, amelyek a strukturáltatlan adatok elemzésével valós idejű problémamegoldást tesznek lehetővé olyan iparágakban, mint a pénzügy és az egészségügy.

·       Kiberbiztonsági helyreállítási megoldások: egy biztonságos, hermetikusan elzárt adattárház, amelymegvédi a kritikus adatokat a zsaroló támadásoktól. A szervezetek gyorsan, alacsony késleltetésű és magas áteresztő képességű kapcsolaton keresztül állíthatják vissza adataikat az AWS, a Microsoft Azure, a Google Cloud, az Oracle Cloud felhőjébe vagy helyi tárolókra.

·       Telephelyen kívüli adatvédelem és ellenálló-képesség: a helyi PowerProtect tárolóeszközön lévő adatok replikálása közvetlenül a Faction felhőjében, hiperskálájú adatközpontok közelében. A replikálást követően az ügyfelek könnyedén csatlakoztathatják adataikat több felhőhöz a Faction Internetwork eXchange (FIX) L2 hálózati adatszövet segítségével.

A Unisys Hungary szolgáltató központja folyamatos fejlődése révén egyre sokrétűbb szolgáltatásokat kínál. A magyarországi központ továbbra is dinamikusan fejlődik, folyamatos az érdeklődés új, potenciális nagyvállalati ügyfelek részéről új szolgáltatások kapcsán. A Unisys a pályakezdő pozícióktól a vezetői szintekig kínál kihívásokkal teli, felelősségteljes pozíciókat, többek között ügyfélkapcsolati és informatikai területekre is.

About eva

További cikkek

kiberbiztonsági eseményfigyelő

Kiberfenyegetésektől védi a Wien Energie-t az ABB

Az ABB új Cyber Security Event Monitoring Service (kiberbiztonsági eseményfigyelő) szolgáltatása képet ad Ausztria legnagyobb …

%d bloggers like this: