Tovább erősít a kutatás-fejlesztésben a Honor

ifa 2022 honor

Az IFA 2022-n a HONOR átfogó képet ad majd arról, miként fektet be az innovációba és hogyan valósítana meg egy összekapcsolt ökoszisztémát.

A globális K+F és innovációs képességeire építve a HONOR több mint 6000 főt alkalmaz 6 kutatás-fejlesztési központjában és több mint 100 innovatív laboratóriumában. Több mint 600 minőségi előírás fedi le a terméktervezés, a fejlesztés, az anyagminőség és a gyártás területeit. Minden HONOR okostelefon szigorú minőségellenőrzésen esik át, és több mint 400 termékteszten, illetve 20 globális minősítésen kell átmennie mielőtt megjelenne a piacon – írja a vállalat közleményében.

A HONOR intelligens gyártási ipari parkja a brand első, saját maga által finanszírozott gyára. A gyártósor 75%-a automatizált, és ennek több mint 40%-át a HONOR saját kutatás-fejlesztési csapata fejlesztette ki. Mindez lehetővé teszi, hogy 28,5 másodpercenként elkészüljön egy okostelefon. A K+F és a gyártás közti szoros együttműködés pedig biztosítja azt, hogy globálisan kiváló minőségű termékek születhessenek.

A HONOR elkötelezett az innovációban is, ezért stratégiai együttműködéseket épített ki globális partnereivel, és több mint 30 világhírű, nemzetközi gyártóval kötött megállapodásokat.

ifa 2022 honor

A HONOR IFA 2022-es jelenléte azért fontos, mert itt megosztja elképzeléseit új korszakáról, valamint bemutatja, hogy miként készül egy összekapcsolt világgal a fogyasztók számára. Célja, hogy technológiájával könnyedebbé és hatékonyabbá tegye a felhasználók hétköznapjait.

About eva

További cikkek

felhőszolgáltatások magyarország

Egyre jobban bíznak a régió vállalkozásai a felhőalapú szolgáltatásokban

Magyarország a felhőszolgáltatások terén több szempontból is piacvezető a régióban, hazánkban elsősorban a költségcsökkentési vágy …

%d bloggers like this: