vasárnap , december 4 2022

Bejelentette a 2023-as pénzügyi év első negyedévének eredményeit az Oracle Corporation

Oracle pénzügyi év

Az Oracle Corporation közzétette a 2023-as pénzügyi év első negyedévének eredményeit.

A teljes negyedéves bevétel az előző évhez képest dollárban számolva 18%-kal, változatlan devizanemben pedig 23%-kal, 11,4 milliárd dollárra nőtt. A felhőszolgáltatásokból és licenctámogatásból származó bevételek USD-ben 14%-kal, változatlan devizanemben 20%-kal, 8,4 milliárd dollárra nőttek. A felhőalapú licencekből és helyi licencekből származó bevételek 11%-kal nőttek USD-ben, és 19%-kal emelkedtek változatlan devizanemben, és 0,9 milliárd dollárt tettek ki. A 2023-as pénzügyi év első negyedévében a Cerner 1,4 milliárd dollárral járult hozzá a teljes bevételhez.

Larry Ellison, az Oracle elnöke és technológiai igazgatója kiemelte:  “Az első negyedévben kibővítettük a Microsofttal való kapcsolatunkat azzal, hogy az Oracle adatbázis minden verzióját közvetlenül a Microsoft Azure ügyfelei számára is elérhetővé tettük. Mostantól minden Microsoft-ügyfél közvetlenül az Azure felhőből érheti el az Oracle Exadata Cloud Service-t, az Oracle Autonomous Database-t és az Oracle adatbázis minden más verzióját. Ma bejelentjük azt is, hogy az Amazon Web Services ügyfelei közvetlenül hozzáférhetnek az Amazon Cloudban futó Oracle MySQL HeatWave adatbázisához. Ez lehetővé teszi az AWS-felhasználók számára, hogy a tranzakciófeldolgozást, a valós idejű elemzést és a gépi tanulást egyetlen egységes MySQL-szolgáltatáson futtassák.

Fotó: Financial Times

About eva

További cikkek

digitális ikrek

Virtuális valósággal segíti az ipari digitalizációt két világcég

Stratégiai együttműködést kötött a Schneider Electric és az SAP, hogy közösen kialakított szabványokkal, digitális ikrek, …

%d bloggers like this: