A Fujitsu előre csomagolt, fogyasztásalapú IT-megoldásokat vezet be

Fujitsu uSCALE

A Fujitsu előre csomagolt, fogyasztásalapú IT-megoldásokat vezet be a Fujitsu uSCALE infrastruktúrához – megkönnyítve ezzel az ügyfelek számára a havi költségigény becslését. 

Az ügyfelek a Fujitsu számos előre csomagolt, helyben elérhető infrastruktúramegoldásának és szolgáltatásként nyújtott eszközének havi költségét kiszámíthatják az új uSCALE Price Estimator kalkulátorral. Az eszköz felméri az ügyfelek valós igényeit, majd gyors és átlátható módon kiszámítja a fogyasztásalapú árat – írja a vállalat hozzánk eljuttatott közleményében. A Fujitsu uSCALE Price Estimator segítségével ügyfelek elmozdulhatnak a felhőalapú számítástechnikában használatos fogyasztásalapú árképzési modell felé. A Gartner iparági elemzőinek előrejelzése szerint 2025-re
az újonnan beszerzett helyi telepítésű számítási és adattárolási erőforrások 40%-át szolgáltatásként fogják igénybe venni, szemben a 2021-ben mért alig 10%-kal.

A uSCALE Price Estimator segítségével a Fujitsu ügyfelei gyorsan és egyszerűen megbecsülhetik az adatkezelésre, a számítástechnikára és a munkahely-eszközökre vonatkozó fogyasztásalapú ajánlat költségeit. Világos képet kapnak a szolgáltatásként nyújtott infrastruktúra üzleti és pénzügyi előnyeiről, amelyek a következőket foglalják magukban:

 Az IT-infrastruktúra, valamint az üzleti és ügyféladatok feletti ellenőrzés fenntartása rugalmas és
méretezhető, helyalapú IT-üzleti modellben
 Kiszámítható költségek – csak a helyi adatközpontokban ténylegesen igénybe vett erőforrásokért kell
fizetni
 A legújabb technológiák előnyei, rugalmas növekedési lehetőségek, megfelelés és az adatbiztonsági
előírások betartása átláthatóan kiszámított árak mellett
 Gyors ütemű növekedés az adminisztratív terhet a hardverkiosztás optimalizálásával csökkentő
rugalmas IT-infrastruktúrával

A Fujitsu uSCALE Price Estimator jelenleg az Egyesült Királyságban, Finnországban, Dániában, Svédországban, Spanyolországban, Portugáliában, Franciaországban, Hollandiában, Belgiumban, Luxemburgban, Németországban, Ausztriában és Svájcban elérhető.

Fotó: Fujitsu

About eva

További cikkek

energiaválság klímaváltozás

Felmérés: Németországban a megkérdezettek több mint fele támogatja a napenergia használatát

Energiaválság és klímaváltozás: mindenki számára sürgető kérdés, hogyan tudja az emberiség biztosítani a hosszútávon fenntartható …

%d bloggers like this: