Négyszeres „Bajnok” a Schneider Electric

Schneider Electric Canalys

Sorban negyedik éve érdemelte ki a „Bajnok” minősítést a Canalys „Channel Leadership Matrix” elemzésében a Schneider Electric. 

A Canalys kutatócég a Schneider Electric-et az EMEA térség (Európa, Közel-Kelet, Afrika) vállalkozásai között értékelte „Channel Leadership” (értékesítési csatorna vezető) Bajnoknak a partnerprogramok folyamatos fejlesztése, a meglévő partnerbázis 20 százalékos növelése és a fenntarthatósági törekvések területén elért vezető szerepe miatt. A Canalys szerint a “Bajnokok” az év során iparági társaikhoz képest a legkiválóbban menedzselték az értékesítési láncukat, miközben éves összevetésben saját teljesítményükön is javítottak.

A gyártókat a Canalys Candefero Vendor Benchmarkban részt vevő csatornapartnerek és a kutatócég elemzői egyaránt értékelték. A Schneider Electric kilenc másik gyártó – köztük a Dell Technologies, a HPE és a NetApp – mellett érdemelte ki a “Bajnok” címet.

2022 júniusában a Schneider Electric elindította új mySchneider IT Partner Programjának első fázisát, amely egyszerűsített programstruktúrával és az adatközpontok, IT-megoldások, szoftverek és szolgáltatások széles kínálatával támogatja az IT-csatornapartnereket. A program új értékesítési eszközök, képzések és képesítési lehetőségek széles választékát biztosítja a partnerek számára, és számos előnnyel jár azon cégek számára is, amelyek egyes szakterületekre specializálódnak.

“A Schneider Electric „Bajnok” értékelése a csatornapartnerei iránti elkötelezettségét, valamint a programjai, eszközei és támogató kezdeményezéseinek folyamatos fejlesztését tükrözi. Az értékesítési lánc szereplői nagyra értékelik a társaság ügyfélmenedzsmentjének erejét, de a technikai támogatást is, hiszen aktívan törekszik arra, hogy növelje a partnereinek nyújtott szolgáltatások és szoftverek körét” – mondta el Alastair Edwards, a Canalys vezető elemzője.

Fotó: Schneider Electric

About eva

További cikkek

munkáltató betegszabadság mennyibe kerül

Átlagosan napi több mint 10 ezer forintba kerül a munkáltatónak a betegszabadság

A munkavállalók a téli időszakban gyakran kiesnek a munkából, ami nemcsak számukra jelent pénzveszteséget, hanem …

%d bloggers like this: