Otthoni energiamenedzsment megoldást mutatott be a Schneider Home

otthoni energiamenedzsment

A Schneider Electric az otthoni energiamenedzsmentet új szintre emelő megoldást mutatott be az idei Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n.

A Schneider Home komplex energiagazdálkodási megoldás magában foglal egy falra rögzíthető otthoni akkumulátort a zöld energia tárolására, egy nagy teljesítményű napelem-invertert, egy intelligens elektromos panelt, elektromos járművekhez használható töltőt, valamint csatlakoztatott dugaljakat és villanykapcsolókat, amelyeket a könnyen használható Schneider Home alkalmazással lehet vezérelni.

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és az ipari automatizálási megoldások területén működő multinacionális vállalat által kifejlesztett rendszer többek között képes nyomon követni az egyes készülékek energiafogyasztását és eldönteni, hogy egy áramkimaradás során hol adjon prioritást az áramellátásnak annak érdekében, hogy hosszabb ideig biztosítsa a rendelkezésre álló tartalék áramellátást. Emellett a megoldás révén a felhasználók elkerülhetik az otthoni villamos hálózatuk költséges bővítését, amire elektromos autó vásárlása esetén lehet szükség.

A csapat: 

A Schneider Home az energiaforrások és a digitális képességek integrációját kínálja.

A Schneider Pulse beágyazott technológiával, funkcionalitással és intelligenciával működtetett intelligens elektromos panel, amely összekapcsolja az otthonon belüli különböző energiaforrásokat. Ezt a megoldást már elismerték innovációjáért, többek között a Time, a Fast Company és a Green Builder díjaival.

A Schneider Boost egy otthoni energiatároló akkumulátor, amivel tárolható a napelemek által termelt energia, amit akkor lehet használni, amikor a legdrágább az áram, így csökkentve a közüzemi díjakat. Az akkumulátor segítségével az áramszünet okozta kellemetlenségek is elkerülhetők.

A Schneider Inverter egy nagy teljesítményű hibrid inverter a napenergia hasznosítás és tárolás számára. Átalakítja a napenergiát váltakozó áramú villamos energiává.

A Schneider Charge elektromos járműtöltő, melynek segítségével a napenergia termelés és tárolás előnyei is kihasználhatók, gyorsabb töltést tesz lehetővé és csökkenti a költségeket.

A Schneider Home alkalmazással megoldható az otthoni energiagazdálkodás felügyelete, vezérlése és automatizálása egyetlen, könnyen használható applikáción keresztül.

About eva

További cikkek

Követeléskezelés

A követeléskezelések éve lehet az idei

Követeléskezelés során a rosszul vagy egyáltalán nem fizető adósokat ismét törlesztésre ösztönzik, melynek ma már …

%d bloggers like this: